Care to connect.

Thuiszorg Suite - Kenmerken

De Thuiszorg-suite werkt volgens de aanbevelingen in “Veilige principes van de medicatieketen”, en voldoet aan de nieuwste eisen van de IGZ.

De Thuiszorg-suite is ontwikkeld is nauwe samenwerking met thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen en apothekers: het is eenvoudig in gebruik en bevat de behoefte van de gebruiker.

De Thuiszorg-suite is een toegankelijk, open systeem en is niet gelieerd aan een specifiek Apotheek Informatiesysteem, ECD, farmaceutische groothandel of baxterleverancier.

Koppelvlakken
Het cliëntenbestand is via een automatische koppeling met het ECD met een door de organisatie gewenste frequentie bij te werken.

Koppeling met de diverse ECD-systemen is eenvoudig, snel en goedkoop te realiseren

De elektronische toedienregistratie heeft een near real-time koppeling met de apotheekdata via PharmaPartners en CGM. Dit betekent een dekking van 98% van de apotheken.

Beveiliging en Privacy
Onze systemen voldoen aan de ISO 27001 en NEN 7510 normen en aan de nieuwste eisen van de IGZ.

Diverse vormen van beveiligde toegang zijn mogelijk: indien de organisatie al gebruik maakt van een beveiligd platform of een token, kan dit systeem ook worden gebruikt voor de Thuiszorg-suite (single sign on)

De gebruiker kan zelf voor medewerker de rollen en rechten instellen of mantelzorgers toevoegen.

Specificaties
Voor gebruik van de apps en de dashboards is een smartphone of tablet nodig. De dashboards kunnen zowel op de tablet als op de computer worden gebruikt. Onze systemen draaien op Android, Windows, iOS en MacOS. Een internetverbinding is noodzakelijk voor de updates van de toedienlijsten. Een continu internetcontact is alleen noodzakelijk voor de dubbele controle op afstand. Het is mogelijk de toedienregistratie offline uit te voeren.

Multidisciplinaire communicatie

De Thuiszorg-suite biedt multidisciplinaire communicatie in een beveiligde omgeving (MDO).

Contact

HealthCode Eindhoven

Neem contact met ons op via

+31 40 782 08 51 of contact@healthcode.nl

KvK 67534244